Spårträning

 
 
Lade två spår på ca 20 meter med liggtid 60 minuter. Ena spåret var till Kippan och andra till Fidji, kände ifrån igår att det vore spännande att se ifall det var liggtiden som gjorde att hon nappade så fint på spåret nu eller ifall det är någon utav de andra faktorerna till att det släppt. Sedan var Kippan med så tänkte jag också skulle få testa ett spår, osäker på vad hon kan eller kommer ihåg så det blev litet och kort. Även en liten säkerhetslina för Fidji ifall hon skulle misslyckas helt.
 
Men jag är jättenöjd över Fidjis insats. Klippet i filmen är där hon går koncentrerat i spåret men vid två tillfällen blev hon störd utav Kippan som satt i bilen och skällde men tog upp spåret igen och hittade slutet. Så det är jätteroligt! Ska försöka fortsätta spåra i alla fall fem gånger i veckan så det blir lite vila mellan. Finns andra saker att träna på också och variation är bra. Till nästa gång ska spåret fortfarande ligga 60 minuter men med samma längd tills hon finner koncentration genom hela spåret.
 
Kippan klarade av spåret galant också. Pang! Sade det så var hon klar. Så nästa gång ska jag lägga ett längre spår till henne, 20 meter var på tok för kort för henne.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0