Hundvakt

Ska ut och äta med familjen. Träffar dem inte så ofta nu när jag bor hos pojkvännen så vi har mycket att prata om. Ordnat hundvakt åt min handikappade hund. Visst ser de ut att ha mysigt?


Sjuklingen

Igår hade Kippan 37,9 och idag fm 37,3. Skönt att tempen inte går upp, de är ju ett tecken på inflammation. Sår på trampdynan läker från insidan så det är fortfarande öppet och rött. Men ser fint ut. Sköljde igår såret med nacl, det gjorde nog susen! Ska görs det idag igen och så har jag skickat pojkvännen till Apoteket för att köpa fler sterila kompresser. Är rädd för att såret ska bli inflammerat så sterila kompresser och nacl känns som ett måste. Tills han kommer hem får hon nöja sig med en bit från en binda. Hellre det än bomull som fastnar i såret eller smutsig kompress! Hon får inte heller gå. Mer än när hon rastas i kopplets längd. Bärs ned och upp till lägenheten. Tungt! Självklart bor vi ju på tredje våningen. Suck! Men vill inte att såret ska blöda så hon får inte gå eller stå. I sådana fall ska man hålla i tassen så att hon inte stödjer på det. Kippan är redan hyper och välutvilad, hur kommer hon vara efter helgen? Suck!

Nåväl, allt för hunden right?


Aj aj

Koppan skar sig i trampdynan idag när vi gick hem från jobbet. Märkte det inte av att hon haltade utan för att hon slickade sig på tassen. Kollade och såg att hela tassen var dränkt med blod. Är det så svårt att fatta att man inte kan krossa glas ute?? Djur gör sig illa.


Dumma tacka!

Anna vallade med hundarna idag. Och en dum tacka stångade Kippan så hon föll omkull. Tur att hon är tuff nog att bara resa sig upp igen och valla vidare. Men ändå! Hoppas hon nyper till tackan ordentligen nästa gång den försöker göra om det! Min lilla bebis <3

RSS 2.0