Valparna - 3 dygn

Valparna mår bra här hemma och ökar mer och mer för varje dag som går ovh i allmänhet verkar de friska och krya! För att inte nämna hur sockersöta de är! Kippan har även börjat slappna av mer nu och är inte längre lika bunden till valplådan, utan när hon spenderat flera timmar där och ska rastas så springer hon gärna efter boll eller gör något annat kul. Hon kan även mata och tvätta valparna i lådan, vila med dem i en timme innan hon själv tar lite mammatid i sängen där hon ändå har god uppsyn över dem. Skriker de så är hon där på en sekund! 
 
Kippan börjar också acceptera nu att jag väger valparna. Har en våg på en pall vid valplådan så att hon ser vad jag gör från valplådan och slappnar av trots att valpen jag pysslar med skriker då den inte alls vill bli vägd. Skönt, innan kände man sig väldigt skyldig.
 
Clownen

Clownen

Clownens lilla blomma på halsen

Namnet "Flower" kanske hade passat henne?

Hane 1 efter att ha ätit

Kippan må vara mor nu men det sänker inte hennes aktivitetsnivå. Jobba, jobba, jobba..!

Tik 1
 
Nu missade ni väll inte att se hur deras nosar fått svarta pigmentprickar? Snart försvinner den rosa färgen och de får svarta nosar, troligtvis även svarta trampdynor men det återstår att se.  

Kommentarer
Postat av: Christina

Oj, oj så söta!! De ser väldigt välmående och fina ut!!

2012-07-25 @ 10:06:10
URL: http://www.borderness.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0