Goda & tråkiga nyheter

Den tråkiga nyheten är att Trulsa har fått ont i ryggen med nerver i kläm vilket gör att hon inte längre har koll på sin bakdel och inte har samma känsel i bakpartiet än tidigare. Hon går nu på smärtlindrande men ser ut som ett fyllo när hon går. Farbror doktor sade att vi ska ge henne en vecka, löser det inte upp sig själv så krävs en operation. Så nu hoppas vi att hon blir bättre för vi är inte säkra på om en operation skulle hjälpa henne. 9 år gammal och börjar redan få sådana problem och mår så dåligt utav det. Frågan är om operationen kommer hjälpa henne eller om det bara kommer bli första? Hon har haft problem med ryggen länge så vad säger att hon inte skulle få problem på andra delar av ryggen? Känns lite trist att tänka så men så ligger det till.

Den goda nyheten är att HD resultatet kommit om Sols höfter. Varit lite oroliga för henne eftersom hon lätt gjort illa sig tidigare. Men hon har HD A så höfterna är det inte fel på alls. Däremot har hon muskelbristningar vilket rivs upp och därmed börjar hon halta ifall hon inte är försiktig. Så det känns skönt att höra i alla fall att höfterna mår bra och att musklerna blir starkare vilket innebär att hon kommer tåla smällar utan att halta.

Kippan som nu står lite utanför detta mår bra.

Kommentarer
Postat av: Yessica

Vad tråkigt med Trulsa! Hur mår hon nu? Har inte kollat eran blogg på länge. Tänkte har ni varit hos någon massör/kiropraktor? För om det "bara" är en nerv i kläm, kanske massage eller kiropraktik med att räta ut något kanske funkar? Tänkte så slipper man operation. Veterinärer är inte allid helt hundra på muskler m.m... :/ Men hoppas det gått bra med henne! <3

2011-06-20 @ 23:06:42
URL: http://www.freewebs.com/sting-pippi

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0